Το θέμα της στοματικής υγείας, αποτελεί διαχρονικό ζήτημα και απασχολεί κάθε ηλικία και σίγουρα κάθε εποχή.

Ένα σωστά φροντισμένο στόμα, αποτελεί αξιόπιστο δείκτη και για μία καλή υγεία γενικότερα.

Και μπορεί τους τελευταίους μήνες, να βιώνουμε μία πρωτόγνωρη υγειονομική κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, φορώντας τις περισσότερες ώρες μάσκες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει, ότι πρέπει να αμελούμε την στοματική μας φροντίδα.

Αναζητήστε στο φαρμακείο, μία λευκαντική οδοντόπαστα ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επαναφέρουν και διατηρούν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών, είναι ένα δώρο, που μπορούμε να προσφέρουμε καθημερινά στον εαυτό μας. Θα αφαιρέσει τις επιφανειακές δυσχρωμίες, θα ενδυναμώσει την αδαμαντίνη και θα προσφέρει φθόριο και τον απαραίτητο δομικό υδροξυαπατίτη. Η οδοντόπαστα αυτή επίσης, χάρη στο φθόριο, θα μειώσει αισθητά την ευαισθησία των δοντιών, θα καταπολεμήσει την κακοσμία, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήση τόσο μεταξύ των θεραπειών επαγγελματικής λεύκανσης, όσο μετά το πέρας αυτών.

Λευκό χαμόγελο, με μία χρυσή οδοντόπαστα

Και επειδή κάποιες φορές, θέλουμε να προσφέρουμε το άριστο στον εαυτό μας, ή να τον… νταντέψουμε, τότε μία… χρυσή λευκαντική Οδοντόπαστα, είναι το καλύτερο δώρο για ένα πραγματικά λαμπερό…

Χρυσή Οδοντόπαστα, με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επαναφέρουν και διατηρούν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών χαρίζοντας ένα υπέροχο χαμόγελο. Λεύκανση των δοντιών, με την φυσική δύναμη του ενεργού οξυγόνου, και ταυτόχρονα, ενδυνάμωση της αδαμαντίνης χάρη στον μοναδικό συνδυασμό κρυστάλλων υδροξυαπατίτη, ασβεστίου & φθορίου και  αντιμικροβιακή δράση.

Ένα… στυλό για τα δόντια

Εάν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το χρώμα των δοντιών μας, τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα πρωτοποριακό προϊόν σε μορφή στυλό για λευκότερα δόντια και λαμπερό χαμόγελο. Το σκεύασμα αυτό, με υπεροξείδιο του υδρογόνου 5%, θα δώσει σε 14 μόλις ημέρες, το λευκό χρώμα που ονειρευόμαστε, ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί επίσης και μετά από λεύκανση σε οδοντιατρείο, ώστε το επαγγελματικό αποτέλεσμα να διαρκέσει ακόμη περισσότερο.

Ένα conditioner για δόντια και ούλα

Τέλος, ο φαρμακοποιός σας, για μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη φροντίδα, θα σας υποδείξει ένα ειδικό conditioner, το οποίο προστατεύει δόντια και ούλα.

Το προϊόν αυτό, χρησιμοποιείται μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση το βράδυ προ του ύπνου και μετά το βούρτσισμα των δοντιών είτε με χρήση οδοντόβουρτσας είτε με ελεύθερη περιδίνηση για μερικά δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά την χρήση του, ξεπλένουμε το στόμα μας και απολαμβάνουμε την μέγιστη υγεία και φρεσκάδα της στοματικής μας κοιλότητας.

Γιατί και στην περίοδο της πανδημία, δεν πρέπει να ξεχνάμε την φροντίδα της στοματικής μας υγείας!