Θέλεις να αποκτήσεις ευεξία, καλλίγραμμο σώμα και ανεβασμένη ψυχολογία; Τότε ήρθε η ώρα να βάλεις στο πρόγραμμά σου κάποιες απλές ασκήσεις γυμναστικής που θα μεταμορφώσουν το σώμα σου!

1.Σκοινάκι
Άραγε πόσο καιρό έχεις να κάνεις σκοινάκι; Μια άσκηση που συνηθίζαμε να κάνουμε στην παιδική ηλικία που όμως υπόσχεται το κάψιμο πολλών θερμίδων, ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ διασκεδαστική!

2.Καθίσματα
Αυτή η άσκηση γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Συμβάλλει στην τόνωση των γλουτών, δυναμώνει το σώμα και καίει πολλές θερμίδες. Για να αυξήσεις την καύση θερμίδων και να ανεβάσεις τους καρδιακούς σου παλμούς, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις καθίσματα με αναπήδηση. 

3.Push-ups
Αν και λίγο δύσκολη άσκηση, μπορεί να κάνει θαύματα στο σώμα σου! Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές εκδοχές αυτής της άσκησης που γυμνάζουν διαφορετικούς μύες στους ώμους και τα χέρια. Κάνοντας καθημερινά αυτή την άσκηση δεν γυμνάζεις μόνο το επάνω μέρος του σώματός σου αλλά και ολόκληρο τον κορμό.

4.Προβολές
Αν θέλεις να ενδυναμώσεις τους μύες στα πόδια σου δοκίμασε να κάνεις προβολές. Οι προβολές σου δίνουν τόσο εκπληκτικά αποτελέσματα επειδή απομονώνουν κάθε πόδι, βοηθώντας στη μεταμόρφωση του σώματός σου. Για να προσθέσεις λίγη αεροβική και να αυξήσεις την ένταση, κάνε μερικές προβολές με άλμα.

5.Τρέξιμο
Αδιαμφισβήτητα το τρέξιμο έχει να σου προσφέρει πολλά οφέλη εκτός από το κάψιμο πολλών θερμίδων. Συμβάλλει στη μείωση του άγχους, στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, μειώνει τον κίνδυνο κατάθλιψης και βελτιώνει τη συνολική σου υγεία. Στην πραγματικότητα, το τρέξιμο μπορεί να μεταμορφώσει το σώμα σου όσο καμιά άλλη άσκηση. 
Τέλος, ενίσχυσε τον οργανισμό σου με ενέργεια και τόνωση με τα προϊόντα της αθλητικής σειράς Sport Series της Power of Nature που αποτελείται από συμπληρώματα διατροφής με θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού κατά την άσκηση.