Η La Roche-Posay δεσμεύεται να κάνει την περιποίηση του δέρματος προσιτή σε όσους την χρειάζονται, με τη συνεργασία με τους δερματολόγους από την ανάπτυξη έως τη σύσταση των προϊόντων φροντίδας δέρματος. Έχει δεσμευτεί να προσφέρει εξαιρετικά και αποτελεσματικά προϊόντα που μπορούν να γίνουν ανεκτά ακόμη και από το πιο ευαίσθητο δέρμα για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής οποιονδήποτε με προβλήματα δέρματος, από την ακμή μέχρι τη γήρανση! Βαθιά ριζωμένη στην δερματολογική κληρονομιά, τα προϊόντα φροντίδας δέρματος της La Roche-Posay αναπτύσσονται σύμφωνα με έναν αυστηρό χάρτη διαμόρφωσης για να συνδυάσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

  • Αποδεδειγμένα αποτελεσματικά συστατικά, αναγνωρισμένα από δερματολόγους
  • Με καταπραϋντικό αντιοξειδωτικό νερό ιαματικής πηγής
  • Συστατικά αυστηρά επιλεγμένα ώστε να συμμορφώνονται με το ευαίσθητο δέρμα
  • Δοκιμασμένα με αλλεργίες, μη επιδερμιδική φροντίδα του δέρματος
  • Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο δέρμα
  • Με συσκευασία σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί πιθανή μόλυνση
  • Ποιότητα εγγυημένη κατά την ημερομηνία λήξης.

Διασφαλίζει ότι πληρούνται αυστηρά τα κριτήρια, ελέγχοντας αυστηρά τα προϊόντα με ορισμένα από τα πιο απαιτητικά πρωτόκολλα του κλάδου. Σήμερα, η La Roche-Posay συνιστάται από πάνω από 25.000 δερματολόγους παγκοσμίως και πωλείται σε περισσότερες από 50 χώρες. Πρόσφατα η εταιρεία λάνσαρε στην παγκόσμια αγορά δύο νέα προϊόντα στον κλάδο της αντιγήρανσης και κατάφερε να εισέλθει σε μια κατηγορία προϊόντων που είναι τόσο απαιτητική με τη σειρά Hyalu B5. Πιο συγκεκριμένα με το La Roche Posay Hyalu B5 Serum 30ml και την La Roche Posay Hyalu B5 Αντιρυτιδική Και Επανορθωτική Φροντίδα 40ml. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να γνωρίσει την απόλυτη αποδοχή και αναγνώριση από το καταναλωτικό κοινό με τον πιο εμφατικό τρόπο αυξάνοντας ραγδαία το μερίδιο της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Μοναδική Φροντίδα Εffaclar

Γυρνώντας όμως λίγο πιο πίσω ας δούμε τη σειρά την οποία καθιέρωσε την εταιρεία La Roche Posay στο χώρο και δεν είναι άλλη από την Effaclar! Η Effaclar προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά φαρμακευτικών θεραπειών για ακμή και συμπληρωματική μη φαρμακολογική φροντίδα για την περιποίηση του δέρματος, παρέχοντας στους δερματολόγους και στους καταναλωτές αποτελεσματικές λύσεις για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Πιο συγκεκριμένα όμως ας μιλήσουμε για τα εκπληκτικά προϊόντα και τα αποτελέσματα της σειράς Effaclar.

La Roche Posay Effaclar Gel
La Roche Posay Effaclar Gel
Το Effaclar Gel καθαρίζει απαλά τις "ακαθαρσίες", βοηθώντας παράλληλα στην αποφυγή της ξήρανσης του δέρματος. Ο ψευδάργυρος Pidolate καθαρίζει το δέρμα και βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας λιπαρότητας. Το La Roche Posay Effaclar Gel είναι δοκιμασμένο σε δέρμα επιρρεπές στην ακμή.

La Roche Posay Effaclar Mat
La Roche Posay Effaclar Mat
Στοχεύει στη λιπαρότητα για μια διπλή δράση - δίνει ματ αποτέλεσμα το δέρμα και βελτιώνει τους μεγάλους πόρους. Παρέχει καθημερινή ενυδάτωση στο λιπαρό δέρμα. Η Τεχνολογία Sebulyse έχει διπλή δράση με στόχευση στην επιπλέον λιπαρότητα για να καθαρίσει το δέρμα. Με ελαφριά ματ υφή και αποτέλεσμα η La Roche Posay Effaclar Mat χρησιμοποιείτε καθημερινά ως ενυδατική κρέμα για το λιπαρό δέρμα και αποτελεί μια εξαιρετική βάση για μακιγιάζ.

La Roche Posay Effaclar Duo
La Roche Posay Effaclar Duo
Διπλή δράση για την ακμή: Μειώνει ορατά όλους τους τύπους κηλίδων ακμής και διεισδύει βαθιά στους πόρους για να καθαρίσει ακόμη και τα επίμονα σπυράκια. Καταπολέμηση της ακμής βαθιά στο δέρμα. Το μικρο-απολεπιστικό LHA παρέχει ακριβή απολέπιση κυττάρων με κυψέλες για να απομακρύνει τα θρυμματισμένα κυτταρικά συντρίμμια.Το La Roche Posay Effaclar Duo xρησιμοποιήστε ως θεραπεία για μέτρια ακμή

Αποτελεσματικότητα Lipikar

Μια νέα σειρά φροντίδας σώματος για ξηρό δέρμα και το έκζεμα από την νούμερο ένα εταιρία φροντίδας σώματος στα ευρωπαϊκά φαρμακεία. Περιέχουν το αποκλειστικό La Roche-Posay Prebiotic Thermal Water και βοηθούν στην απαλότητα και τη μείωση του ξηρού, ακατέργαστου δέρματος.

La Roche Posay Lipikar Baume
La Roche Posay Lipikar Baume AP+
Ανακαλύψτε την προβιοτική φροντίδα του σώματος. Κρέμα σώματος για πολύ ξηρό δέρμα και ξηρές επιδερμίδες. Κλινικά φαίνεται να μειώνει το ξηρό, τραχύ δέρμα. Το La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ αναπληρώνει τα βασικά λιπίδια του δέρματος και παρέχει μακροχρόνια ενυδάτωση 48 ωρών!

La Roche Posay Lipikar Syndet
La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

Το La Roche-Posay Lipikar Syndet AP + σε μορφή κρέμας καθαρισμού έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υγιεινή των πολύ ξηρών ή ατοπικών δερμάτων ολόκληρης της οικογένειας. Ιδανικό για σοβαρή ξηρότητα του βρέφους, του παιδιού ή του ενήλικα, με εξαιρετικά ήπια καθαριστική βάση περιέχει επίσης βούτυρο shea, niacinamide και aqua posae filiformis, ένα νέο πατενταρισμένο συστατικό που δρα στους καθοριστικούς παράγοντες του δέρματος με ατοπική τάση. Οι ερεθισμοί μειώνονται και το δέρμα είναι ήρεμο.

La roche posay make up
La Roche Posay Toleriane Teint Μακιγιάζ

Τα προϊόντα Toleriane Teint διατυπώνονται με αυστηρά συστατικά και απαιτούμενες δοκιμές για να ικανοποιούν τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος παρέχοντας παράλληλα μια ορατή, άψογη και ομοιόμορφη χροιά. Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα κάλυψης ανάλογα με τις ανάγκες σας!

La Roche Posay Toleriane Teint mineral
La Roche Posay Toleriane Teint Mineral

Η αγαπημένη πούδρα της La Roche Posay Toleriane Teint Mineral αποττελεί την τέλεια λύση για λιπαρές επιδερμίδες.  Η σύνθεσή της έχει μεταλλικές χρωστικές και καλύπτει σαν foundation χωρίς να φράζει τους πόρους. Δοκιμάστε τη και δώστε στο πρόσωπο σας τον "αέρα" και την εικόνα που πάντα φανταζόσασταν.

La roche posay Αντηλιακά
La Roche Posay Anthelios Αντηλιακή Προστασία

Για πάνω από 15 χρόνια, η Anthelios βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας για την προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες, αναπτύσσοντας επαναστατικές υφές, απολαυστικές για να φορεθούν ώστε να βοηθήσουν να παραμείνουμε ασφαλείς στον ήλιο.

La Roche Posay Anthelios Mist SPF50
La Roche Posay Anthelios Mist SPF50

Το νέο αντηλιακό σπρέι προσώπου υψηλής προστασίας σε υφή Mist έχει ματ αποτέλεσμα και αόρατη προστασία. Αποτελεί την καλύτερη λύση για ευαίσθητο έως αλλεργικό στον ήλιο δέρμα! Χάρη στο κατοχυρωμένο, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα φίλτρων Mexoplex® το οποίο είναι συνδυασμένο με το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, το κάνει καταπραυντικό και αντιοξειδωτικό και ταυτόχρονα προστατεύει από τις ακτίνες UVA.