Η ώρα είναι 1 το βράδυ, μόλις κοίμησες το μωρό που με βάση το νόμο των πιθανοτήτων θα ξυπνήσει σε 2 ώρες, πρέπει να μαγειρέψεις, να βάλεις πλυντήριο…αααα και να κάνεις και κάτι για σένα…να λουστείς! Ε ένα χαλαρό πρόγραμμα. Μήπως να σου προτείνουμε κάτι που θα σε κάνει να μας λατρέψεις; Eίναι μόνο 3 μαγικές λέξεις: DRY SHAMPOO KLORANE και μόλις γλίτωσες το λούσιμο!

Tα χρυσά tips της μαμάς

  1. Πάρε μια ανάσα χαλάρωσε και κοίταξε τα μαλλιά σου στον καθρέφτη. Ναι…κοίταξε τα καλά γιατί σε 2 μόνο λεπτά και χωρίς ίχνος νερού (save water έχεις και οικολογική συνείδηση μην το ξεχνάς) δεν θα πιστεύεις το νέο σου χτένισμα!
  2. Ανακίνησε το προϊόν, κράτησε το κάθετα και ψέκασε σε απόσταση 30 εκατοστών από το κεφάλι κυρίως στις ρίζες αλλά και σε όλο το μήκος των μαλλιών.
  3. Περίμενε 2 λεπτά. Σ’αυτό το λίγο χρόνο σκέψου κάτι ευχάριστο….Ευχάριστο είπαμε όχι ότι έξω βρέχει και δεν θα μπορείς να απλώσεις τα ρουχαλάκια του μωρού.
  4. Ουπς, πέρασαν κιόλας τα 2 λεπτά. Ανακίνησε τα μαλλιά με τα δάκτυλα ή αν έχεις εξάρτηση από το πιστολάκι ΟΚ δε θα σου χαλάσουμε χατήρι, απομάκρυνε το Dry shampoo με τον κρύο αέρα. Τι βλέπεις; Όγκο στα μαλλιά και ναι… εσύ είσαι, δεν είναι οφθαλμαπάτη!
  5. Επειδή πάνω απ’όλα είσαι γυναίκα και θέλεις να πειραματίζεσαι με τα μαλλιά σου όπως όλες μας- ναι ακόμα κι όταν γυρίζεις από τον παιδίατρο και το μικρό σου σε κοιτάει με παράπονο γιατί μόλις έκανε το 2ο εμβόλιο-το dry shampoo είναι ο προσωπικό σου κομμωτής. Λοιπόν άκου τι μπορεί να κάνει για σένα:

-Να δώσει όγκο στα μαλλιά στη στιγμή

-Να φιξάρει τον χαλαρό σου κότσο ή τις κοτσίδες που είναι τόσο trendy. Nα ξέρεις ότι οι τελευταίες δεν στέκουν όταν τα μαλλιά είναι φρεσκολουσμένα έτσι κι αλλιώς.

-Να σε βοηθήσει να φτιάξεις όμορφες μπούκλες με το σίδερο γιατί απλά τις κρατάει προστατεύοντας τις από την υγρασία  (και από τον ατμό της κουζίνας με την οποία το τελευταίο διάστημα έχεις τόσο στενές σχέσεις)

-Να φρεσκάρεις το χτένισμα που έκανες προχθές στο κομμωτήριο.

-Να παρατείνει το χρώμα στα βαμμένα σου μαλλιά καθώς το συχνό λούσιμο το αλλοιώνει μην το ξεχνάς. Ασε που δεν έχεις χρόνο να τρέχεις κάθε 3 και λίγο σττο κομμωτήριο. Αφιέρωσε αυτές τις πολύτιμές στιγμές στο μωράκι σου ή στον εαυτό σου!

 

Νομίζω μας λάτρεψες! Μόλις κέρδισες όχι μόνο χρόνο αλλά και υπέροχα μαλλιά με όγκο. Μείνε με το υπέροχο πλασματάκι σου, πήγαινε στο meeting της επόμενης μέρας και ας τους να αναρωτιούνται πότε πρόλαβες να πας κομμωτήριο, βγες για ένα καφέ με τις φίλες σου σαν το παλιό καλό καιρό ή do whatever you like και άσε το DRY SHAMPOO KLORANE να αναλάβει το χτένισμα σου.

Α τι ξέχασα; Ξανθιά ή μελαχρινή με κανονικά ή λιπαρά μαλλιά το DRY SHAMPOO κυκλοφορεί σε 4 τύπους για να καλύψει κάθε ανάγκη σου!

 

GO AHEAD SUPER MAMA