Το ξέρατε ότι ο βασικός παράγοντας που προκαλούνται οι ρυτίδες είναι η έλλειψη υαλουρονικού οξέως στην επιδερμίδα; Η μείωση της ποσότητας του υαλουρονικού οξέως έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια όγκου σε ζυγωματικά, χείλη και μάγουλα. Επιπλέον έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό.

 

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Αν και η λέξη "οξύ" μπορεί να ακούγεται τρομακτική σε σχέση με κάτι που βάζετε στο πρόσωπό σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το αντίθετο, στην πραγματικότητα, το υαλουρονικό οξύ παρέχει  για το δέρμα πολλαπλά οφέλη και ενισχύει και ενυδατώνει το δέρμα! Επιπλέον έχει γίνει ένα ολοένα και πιο δημοφιλές συστατικό σε ορούς και ενυδατικές κρέμες για τις ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που παρουσιάζει.

 

Εργαστηριακά αποτελέσματα

Μεγάλες κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει τις ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος. Συγκεκριμένα βρέθηκαν μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα. Αφού παρακολούθησαν γυναίκες που χρησιμοποίησαν υαλουρονικό οξύ για μόλις 8 εβδομάδες, οι ερευνητές βρήκαν δραματικές βελτιώσεις στο δέρμα των συμμετεχόντων. Το 46% των γυναικών παρουσίασαν μείωση των ρυτίδων, το 55% παρουσίασε αυξημένη ελαστικότητα. Το πιο εντυπωσιακό είναι σχεδόν όλες οι γυναίκες (96%) παρουσίασαν αυξημένη ενυδάτωση την επιδερμίδας!

Τι ακριβώς κάνει το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ (ΥΟ) ή η υαλουρονάνη είναι ένα μόριο υδατάνθρακα που βρίσκεται στο σώμα μας και είναι ήδη στο δέρμα σας!
Υαλουρονικό Οξύ
Το υαλουρονικό οξύ παρέχει λίπανση στους συνδετικούς ιστούς των αρθρώσεων και του δέρματός μας και αποτελεί σημαντικό μέρος της συνολικής υγείας του δέρματός μας. Το ΥΟ  βρίσκεται ακόμη σε πολλά σημεία του σώματός σας, συμπεριλαμβανομένων των ματιών σας, των εσωτερικών υγρών και του συνδετικού ιστού, αλλά μεγάλο μέρος του είναι στο δέρμα σας, το οποίο αντιπροσωπεύει το 50% του συνολικού επιπέδου ΥΟ του σώματός σας.

Ποιο προϊόν περιέχει Υαλουρονικό οξύ;

Τα προϊόντα Fillerina® και Fillerina® Plus με σύνθεση που περιέχουν ένα μείγμα από οχτώ διαφορετικών μορίων υαλουρονικού οξέος παρέχουν σημαντική αποτελεσματικότητα στις εξωτερικές και εσωτερικές στιβάδες του δέρματος σας. Η αγωγή Fillerina αποτελείται από 5 διαφορετικούς βαθμούς ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και το μέγεθος των ρυτίδων.

Fillerina

Πως χρησιμοποιούμε τα προϊόντα Fillerina;

Για την καλύτερη δράση, συνιστάται να γίνεται χρήση σε καθαρή επιδερμίδα για 15 ημέρες κάθε βράδυ. 
 

Πρώτο στάδιο

Με το ειδικό απλικατέρ, που υπάρχει στην συσκευασία, παίρνουμε 2 ml από το gel γεμίσματος και κάνουμε χρήση κατά μήκος των ρυτίδων τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Σχηματίζουμε 2 παράλληλες γραμμές κατά μήκος των ζυγωματικών καθώς και μια γραμμή στο άνω και κάτω χείλος. Εφαρμόζουμε αντίστοιχα και στο λαιμό. Αφήνουμε το gel να κάνει δράση για περίπου 10 λεπτά. Στην συνέχεια ταμπονάρουμε και απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο.

Δεύτερο στάδιο

Εφαρμόζουμε το δεύτερο απλικατέρ με το φιλμ θρέψης πάνω από τις ρυτίδες και απλώνουμε με ανοδικές κινήσεις. Για πιο θεαματικά αποτελέσματα προτείνουμε την κατανάλωση 1-2 ποτηριών νερού πριν την εφαρμογή. Δείτε παρακάτω αναλυτικά πως γίνεται η εφαρμογή. 


Μην χάνετε χρόνο και ανακαλύψτε τώρα τα προϊόντα Fillerina και γεμίστε τις ρυτίδες σας!