Με κάπως ιδιαίτερο τρόπο υποδέχονται τη φετινή σχολική χρονιά οι μικροί μαθητές, καθώς θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τις αναλυτικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας που αφορούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές θα πρέπει να μάθουν να ζουν σε μια νέα πραγματικότητα που οι σωστές προφυλάξεις κρίνονται άκρως αναγκαίες. 

Έτσι, λοιπόν, καλό θα ήταν η τσάντα του μαθητή, εκτός από βιβλία, να είναι καθημερινά εφοδιασμένη και με αυτά τα τρία βασικά αντικείμενα:

  • Μάσκα
  • Αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια
  • Αντισηπτικό gel χεριών

Για ισχυρή αντισηπτική προστασία σας προτείνουμε:

Τα αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια Fleriana Guard με αιθυλική αλκοόλη που εξουδετερώνουν τα βακτήρια και τους ιούς H1N1 και Η3Ν2. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, έχουν άρωμα λεμόνι, δεν περιέχουν αλλεργιογόνα και είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Το αντισηπτικό gel χεριών Fleriana Guard που είναι διαθέσιμο σε δύο συσκευασίες, τη μεγάλη (500ml) και τη μικρή (75ml). Περιέχει 80% αιθυλική αλκοόλη και εκχύλισμα άνθους χαμομηλιού και έχει αντισηπτική και ενυδατική δράση. Η σύνθεσή του είναι σύμφωνα με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. 

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως, εκτός από την τσάντα, θα πρέπει να «εφοδιάζουμε» και τον οργανισμό των μικρών μαθητών με τις κατάλληλες βιταμίνες, έτσι ώστε να ενισχύσουμε όσο γίνεται περισσότερο το ανοσοποιητικό τους. Τα παιδιά σας σίγουρα θα λατρέψουν τα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά Multi Multi Kids και Vita-C Kids της Power Health για την υπέροχη γεύση τους, ενώ παράλληλα συμβάλλουν και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.