Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα καινούργια προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους και διεκδικούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας για την ενίσχυση της ομορφιάς. 
Προϊόντα όπως τα Serum, τα Booster και τα Filler λοιπόν, υπόσχονται να φροντίσουν την επιδερμίδα μας και να μας κρατήσουν λαμπερές απέναντι σε εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται το δέρμα μας. Ακόμη και αν ήδη χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα προϊόντα φροντίδας, ίσως αναρωτιέστε ποιες ανάγκες της επιδερμίδας σας καλύπτουν και τι σας προσφέρουν. Πόσο καλά λοιπόν γνωρίζουμε τι κάνει το καθένα;
Ας δούμε αναλυτικά τις διαφορές τους, πότε τα χρησιμοποιούμε και με ποια σειρά: 

  1. Serum το πολυμορφικό

Πρόκειται για ένα συμπύκνωμα ενεργών συστατικών. Έχει μια λεπτόρρευστη υφή και αυτό γιατί περιλαμβάνει όλα τα δραστικά στοιχεία, χωρίς τη βάση κρέμας. Με αυτό το τρόπο διαπερνά ευκολότερα την επιφάνεια της επιδερμίδας και εισχωρεί σε μεγάλο βάθος. Μπορεί να είναι πλούσιο σε υδατικά στοιχεία, βιταμίνες ή άλλα συστατικά, ανάλογα με τη δράση του, πχ ενυδατικό serum, serum λάμψης και αντιρυτιδικό serum. 


Ποιος είναι ο ρόλος του serum;


Ο ρόλος του ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τα οφέλη της κρέμας η οποία απαραίτητα θα πρέπει να ακολουθήσει.

     2. Booster  το θαυματουργό

Πρόκειται για ένα προϊόν με μεγάλη περιεκτικότητα σε συγκεκριμένα δραστικά στοιχεία και η δράση του είναι στοχευμένη. Λειτουργεί σαν boost, δηλαδή σαν μια απαραίτητη ώθηση μιας ιδιότητας που έχει ανάγκη το δέρμα μας για μια συγκεκριμένη περίοδο, πχ εντατική αποτοξίνωση για μια εβδομάδα. 


Πώς χρησιμοποιούμε το booster;


Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με διάφορους τρόπους όπως πριν το serum ή και την κρέμα, σαν θεραπεία, λίγες σταγόνες μέσα στην κρέμα ή το primer. Όποια και να είναι η χρήση του τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά και άμεσα!

      3. Filler το επανορθωτικό

Το filler αποτελεί έναν απόλυτα στοχευμένο αντιρυτιδικό ορό, σχεδιασμένο να εστιάζει σε όλους τους τύπους των ρυτίδων. 

Πώς χρησιμοποιούμε το Filler;


Εμπνευσμένο από τις δερματολογικές πράξεις, το filler χρησιμοποιείται ως μια μη ενέσιμη αγωγή που γεμίζει τις ρυτίδες και τις πτυχώσεις της επιδερμίδας συνήθως με διάρκεια φροντίδας ενός μήνα και επανάληψη δυο με τρεις φορές το χρόνο για την αποτελεσματική συντήρηση του αποτελέσματος. Το χρησιμοποιούμε είτε σαν θεραπεία μόνο του, είτε μετά το booster και πριν από την κρέμα.
 
Τελικά, η φροντίδα της επιδερμίδας σας είναι προσωπική υπόθεση, καθώς εξαρτάται κατά πολύ από τον τύπο της και τον τρόπο ζωής σας. Μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα παραπάνω είτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα από αυτά μαζί με την κρέμα σας. 
Ωστόσο, τώρα ξέρετε πως το  μυστικό  για να έρθει ,η πολυπόθητη flawless όψη στο πρόσωπό σας κρύβεται μέσα σε λίγες μόλις σταγόνες…