Αν η αντιμετώπιση του τοπικού πάχους αποτελεί πρωτεύοντα στόχο και η εξάλειψη της κυτταρίτιδας διακαή σας πόθο, τώρα μπορείτε να τα επιτύχετε με τον επιστημονικά σωστό τρόπο, συνδυαστικά και χωρίς πολύ κόπο.

 

Σπανίως το αποθηκευμένο λίπος κατανέμεται απολύτως ομοιόμορφα στο γυναικείο σώμα και συνηθέστερα συσσωρεύεται σε αναλογικά μεγαλύτερες ποσότητες σε κάποιες σωματικές περιοχές, όπως π.χ. γοφούς και κάτω άκρα, δημιουργώντας έτσι τοπικό πάχος ακόμα και σε κατά τα άλλα αδύνατες γυναίκες. Η ύπαρξη τοπικού πάχους υποδηλώνει υπερβολική αύξηση του περιεχομένου των λιποκυττάρων σε λίπος (τριγλυκερίδια) και παρεπόμενα οδηγεί στη διόγκωση του μεγέθους τους. Καθώς όμως τα λιποκύτταρα διογκώνονται και αυξάνονται σε όγκο, ενίοτε και σε αριθμό (υπερπλασία), αρχίζουν να δυσλειτουργούν και να προσκολλώνται μεταξύ τους. Δυσλειτουργία και προσκόλληση έχουν ως συνέπεια να παρεμποδίζεται η ομαλή ροή αίματος και λέμφου, κατάσταση που προκαλεί τοπική συγκέντρωση υγρών, τοξικών και φλεγμονωδών ουσιών[1].Επακόλουθο όλων αυτών είναι η κυτταρίτιδα και η εμφάνιση τής όψης φλοιού πορτοκαλιού σε μηρούς, γοφούς, γλουτούς, γόνατα και αλλού κυρίως στις γυναίκες[2].

Κι όμως, υπάρχουν λύσεις!

Ο συνδυασμός σωστότερης διατροφής, ήπιας άσκησης[3] όπως το καθημερινό περπάτημα, ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής και εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης επιφέρει συνεργικά αποτελέσματα, δηλαδή όλα μαζί έχουν επαυξημένη δράση από ότι το καθένα μόνο του. Έτσι, ο συνδυασμός αυτός μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στο τοπικό αδυνάτισμα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμού του λίπους, μειώνοντας τη λιπογένεση, ελαττώνοντας τον όγκο των λιποκυττάρων, προωθώντας την αποβολή των περιττών υγρών, τονώνοντας τους μυς, σφίγγοντας και βελτιώνοντας την όψη του δέρματος.

Πως θα αδυνατίσω σωστά;

Πραγματικά επιτυχημένο αδυνάτισμα είναι αυτό που αφενός χάνετε κιλά από τα περιττά αποθηκευμένα λίπη και όχι από χρήσιμη μάζα σώματος όπως ο μυϊκός ιστός, αφετέρου μπορείτε να διατηρήσετε τα αποτελέσματά του σε βάθος χρόνου. Για να τα καταφέρετε χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας, βάλτε ως στόχο την απώλεια 0,5 κιλού εβδομαδιαίως - όχι περισσότερο και όχι ταχύτερα! Μπορείτε να το πετύχετε με τρεις εναλλακτικούς τρόπους:

1. Μειώστε κατά 500 θερμίδες τις θερμίδες που προσλαμβάνετε καθημερινά ή

2. Κάψτε 500 θερμίδες περισσότερες ημερησίως με σωματικές δραστηριότητες ή 

3. Συνδυάστε μείωση κατά ένα ποσό των θερμίδων που προσλαμβάνετε (π.χ. 250-300 λιγότερες) και αύξηση των θερμίδων που καίτε (π.χ. 200-250 περισσότερες) με σωματικές δραστηριότητες - αυτός είναι ο ευκολότερος και καλύτερος τρόπος!

Χρειάζομαι βοήθεια!

Για να υποστηρίξετε αποτελεσματικά την διατροφή και την άθληση [4] που κάνετε με σκοπό το αδυνάτισμα, εμπιστευτείτε και χρησιμοποιήστε καθημερινά, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του, το επιστημονικό συμπλήρωμα διατροφής SLIM DESIGN CAPS. Το πρωτοποριακό αυτό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, συμβάλλει καθοριστικά στον έλεγχο του σωματικού βάρους και στο αδυνάτισμα, στη γενικότερη τόνωση του οργανισμού, στον περιορισμό του αισθήματος κόπωσης, στη μείωση της αποθήκευσης λίπους (λιπογένεση), στον καλύτερο μεταβολισμό των λιπών αλλά και στη σύσφιγξη του δέρματος. 

Παράλληλα, για να επιτύχετε ένα πιο εστιασμένο τοπικό αδυνάτισμα στα σημεία του σώματος που θέλετε να μειώσετε το μέγεθός τους, εμπιστευτείτε την καθημερινή φροντίδα τους στο SLIM DESIGN Minceur Tenseur! Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν τοπικής εξωτερικής χρήσης, με άμεσο αποσυμφορητικό και συσφιγκτικό αποτέλεσμα, το οποίο μειώνει τον όγκο στις προβληματικές περιοχές (γοφοί, μηροί, χέρια, κοιλιά) και καταπολεμά την κυτταρίτιδα.

Τέλος, μην ξεχνάτε το πόσο πολύ μπορεί να σας βοηθήσει και να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα των μικρών καθημερινών προσπαθειών σας η συστηματική χρήση του MY COACH!, του επιστημονικά καινοτόμου ζελ-κρέμας κατά της κυτταρίτιδας, με 89% συστατικά φυτικής προέλευσης. Το MY COACH! με χρήση 1 φορά την ημέρα πρωί/βράδυ μιμείται τον μεταβολισμό των αθλητών, πολλαπλασιάζει τη δράση της αθλητικής σας δραστηριότητας και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι τονώνει άμεσα το δέρμα, λειαίνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού σε 7 ημέρες και λεπταίνει ορατά μηρούς, γλουτούς, γοφούς και σώμα σε 28 ημέρες.

 

Πηγές:


1. Obesity and Cardiovascular Disease: a Risk Factor or a Risk Marker? https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26973130

2. Gender differences in fat metabolism. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11706283

3. The effect of abdominal exercise on abdominal fat. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21804427

4. The effect of 12 weeks of aerobic, resistance or combination exercise training on cardiovascular risk factors in the overweight and obese in a randomized trial https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3487794/