Medal The true measure of our success
Award new
Super brands award

Σχετικά με εμάς

Το Pharmacy2go.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων από το χώρο του σύγχρονου φαρμακείου σε ασυναγώνιστες τιμές.

  • Στόχος μας είναι η εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των προϊόντων που ζητάτε και αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αναλυτικής κατηγοριοποίησης και περιγραφής των προϊόντων.
  • Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι φυσικά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία που αφορά τα προϊόντα μας.

Παράλληλα με την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, μέρος του δικού μας οικοσυστήματος αποτελούν και 2 φυσικά φαρμακεία.

  • Το 1ο  φαρμακείο βρίσκεται στην καρδιά της Λαμίας, στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή και ιδρύθηκε το 2010. Υπάρχουν πάγιες εκπτώσεις σε σχεδόν όλα τα προϊόντα μας καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και μεγάλες εκπτώσεις σε εποχιακά προϊόντα.
  • Το 2ο φαρμακείο πρόσφατα μεταφέρθηκε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αποτελούν έναν καινοτόμο πολυχώρο υγείας με ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε σας ανάγκη.

Και τα 2 σημεία σας περιμένουν για να ζήσετε από κοντά μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές

  • Οι τιμές του site αφορούν αποκλειστικά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Υπεύθυνος Φαρμακοποιός: Αντζουλής Παύλος
ΑΦΜ: 997946457