Το δέρμα μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος πραγματικά μας μιλά με κάθε τρόπο.

Δείχνει πότε είναι ευχαριστημένος, πότε είναι ενυδατωμένος, και φυσικά πότε υποφέρει από ξηρότητα ή ερεθισμούς.

Δεν έχουμε επομένως, παρά να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του με τη βοήθεια και σωστή χρήση των κατάλληλων δερμοκαλλυντικών. Οι ανάγκες του δέρματος διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο για αυτό και πρωτού προβούμε στην χρήση κάποιου δερμοκαλλυντικού θα πρέπει πρώτα να έχουμε κάνει τη σωστή έρευνα.

Όταν λοιπόν, οι ανάγκες μας για ενυδάτωση, αντιγήρανση, επανόρθωση και άμεση αντιμετώπιση της ευαισθησίας, της ξηρότητας και της οξειδωτικής φθοράς, είναι αυξημένες, τότε χρειαζόμαστε ένα πολύ ξεκάθαρο προϊόν, στοχευμένο σε κλινικές μελέτες και επιστημονικά δεδομένα. Ένα προϊόν, που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά και το σύμπτωμα.

The Skin Pharmacist - Intermed

Θα πούμε ΝΑΙ, σε μία δερμοκαλλυντική σειρά, η οποία περιέχει πολύτιμες βιταμίνες για την επιδερμίδα, όπως βιταμίνη C, βιταμίνη Ε και βιταμίνη Β12, ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες, όπως το υαλουρονικό οξύ και η πανθενόληφυτικά εκχυλίσματα καθώς και συστατικά που ωφελούν το δέρμα, αποκλείοντας συστατικά που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμό ή ξηρότητα, όπως οινόπνευμα ή χρωστικές.

Μία σειρά με θρεπτικές κρέμες ημέρας, νύκτας και ματιών, με τη δύναμη των προβιοτικών, που θα φέρει ισορροπία στο δέρμα και στο μικροβίωμα αυτού.

Και κάπου εδώ, ας δούμε τη διαφορά μεταξύ προβιοτικών και πρεβιοτικών.

Τα προβιοτικά βοηθούν την επιδερμίδα μας να διατηρήσει ουδέτερο το PH της, ενισχύουν την άμυνα της σε εξωτερικές επιθέσεις, διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και προστατευμένη.

Τα πρεβιοτικά είναι θρεπτικά συστατικά τα οποία θρέφουν και βοηθούν την ανάπτυξη και διατήρηση των ήδη υπαρχόντων ευεργετικών βακτηρίων του μικροβιώματος, ενισχύοντας έτσι τη συγκέντρωση προβιοτικών.

Πείτε σήμερα κιόλας ΝΑΙ σε μία προχωρημένη δερμοκαλλυντική σειρά για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας, με τη δύναμη των προβιοτικών και την αξιοπιστία της επιστημονικής προσέγγισης!