Τα καθημερινά προβλήματα και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο, όπως αυτή που βιώνουμε λόγω κορωνοϊού, μπορούν να ρίξουν κατακόρυφα την ψυχολογία μας και να μας κάνουν να χάσουμε κάθε όρεξη για χαρά.

Παρακάτω παρουσιάζουμε κάποιες απλές συμβουλές που θα μπορούσαν να σε κάνουν να ανεβάσεις την ψυχολογία σου!

Γυμναστική

Η γυμναστική είναι ένας από τους πιο αναζωογονητικούς τρόπους που υπάρχουν για να αρχίσεις να νιώθεις σωματική ευεξία και ψυχολογική ανάταση. Δοκίμασε τρέξιμο, αλλά και διάφορες εναλλακτικές ασκήσεις, όπως yoga ή pilates, που θα σου προσφέρουν ηρεμία και ένα αίσθημα πληρότητας.

Βρες το χόμπι που πάντα ήθελες

Ποτέ δεν είναι αργά να βρεις ένα χόμπι που θα σε χαλαρώνει και θα σε γεμίζει χαρά. Άλλος έχει ένα έμφυτο ταλέντο στη φωτογραφία… Άλλος έχει κλίση στις κατασκευές ή στο πλέξιμο... Άλλος στη συγγραφή…Υπάρχουν πάρα πολλές ασχολίες που μπορείς να δοκιμάσεις κι έτσι να δεις ποιες σου ταιριάζουν περισσότερο.

Υιοθέτησε ένα κατοικίδιο

Υιοθετώντας ένα κατοικίδιο από κάποιο καταφύγιο ζώων προκύπτει διπλή χαρά! Και στο ζωάκι, αλλά και σε σένα που απόκτησες ένα νέον παντοτινό φίλο! Τα ζώα έχουν την ικανότητα να σου δείχνουν κάθε στιγμή έμπρακτα την αγάπη τους κι αυτό είναι ένα συναίσθημα που θα σε πλημμυρίσει αγάπη και ευτυχία!

Ξεκίνα μια πιο υγιεινή διατροφή

Έχει έρθει μάλλον ο καιρός να σταματήσεις να τρως ό,τι βρίσκεις πρόχειρο. Βάλε στη ζωή σου και στο πιάτο σου περισσότερα φρούτα και λαχανικά, ψάρια και σπιτικό φαγητό. Απόφυγε κορεσμένα λιπαρά, ζάχαρη και τηγανητά και περιόρισε το αλκοόλ.

Τέλος, ενισχυτικά μπορεί να σε βοηθήσει και κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Η συνεργιστική φόρμουλα Think Positive της Power Health περιέχει τις βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Β12 και εκχυλίσματα Κρόκου και Ροδιόλας.

Οι βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Οι βιταμίνες Β1, Β6 και Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λει­τουργία. Το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επί­δοση.